«ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» από τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.9.2021

Μια μαγευτική μουσική βραδιά συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος «Φίλοι της Λευκωσίας» και Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου στην καρδιά της πρωτεύουσας!


Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 20:00, απολαύστε στην τάφρο της Πλατείας Ελευθερίας, κάτω από τον έναστρο ουρανό, αγαπημένα δημοφιλή κλασικά έργα καθώς και παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια σε διασκευή για ορχήστρα. Τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου θα διευθύνει ο διακεκριμένος μαέστρος Ανδρέας Τσελίκας.

*ORCHESTRA4ALL «ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» | Λευκωσία: Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 | Πλατεία Ελευθερίας (τάφρος), 20:00

Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι ελεύθερη.

Σημείωση: Στην εκδήλωση θα πρέπει να τηρηθούν πιστά από όλους οι υγειονομικοί κανονισμοί. (χρήση μάσκας και αποστάσεις)

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και το Δήμο Λευκωσίας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ανοιχτή πρόσκληση για δημιουργικές υποβολές περιεχομένου από την ΕΤΑΠ Λευκωσίας

Ανοιχτή πρόσκληση για δημιουργικές υποβολές περιεχομένου από την ΕΤΑΠ Λευκωσίας

Ανοιχτή πρόσκληση για δημιουργικές υποβολές περιεχομένου από την ΕΤΑΠ Λευκωσίας