«Το όνομα μου είναι Σέρλοκ Χολμς»: επιτραπέζια παράσταση

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 8.1.2019

Ο Μάριος Ιωάννου και η Μαρίνα Μακρή παρουσιάζουν μια επιτραπέζια παράσταση με τίτλο «Η Περιπέτεια του Γαλάζιου Γρανάτη». Πρόκειται για την πρώτη παράσταση σε μια σειρά θεατρικών επεισοδίων που θα ακολουθήσουν με γενικό τίτλο «Το όνομά μου είναι Σέρλοκ Χολμς».


Οι δυο ηθοποιοί καλυμμένοι με μαύρα και κρατώντας κλεφτοφάναρα, εισβάλλουν στο θέατρο όχι για να το ληστέψουν αλλά για να δημιουργήσουν ένα παράδοξο θέαμα. Να φωτίσουν με ένα ιδιαίτερο τρόπο μια σκοτεινή ιστορία και να μεταφέρουν τους θεατές στο παγωμένο Λονδίνο του 1889 για την εξερεύνηση ενός απίθανου μυστήριου.

Αντικείμενα καθημερινής χρήσης και διακοσμητικά που βρίσκονται σε ένα τραπέζι γίνονται πρωταγωνιστές της ιστορίας και οι δύο ηθοποιοί σαν αόρατοι χειριστές μαριονέτων προσκαλούν τον θεατή σε ένα σύμπαν όπου ένα μπουκάλι ελαιόλαδο ή ένα κουτί σπίρτο αποκτούν λόγο και χαρακτήρα.

Η ιστορία ανήκει στην ανθολογία «Οι Περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς» του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.

[video width="1200" height="900" mp4="[migrated]/Parathyro/wp-content/uploads/2019/01/ezgif.com-gif-to-mp4-1.mp4"][/video]

+ Παραστάσεις στις 23 και 25 Ιανουαρίου 2019 στον Πολυχώρο Συνεργείο, Ελευθερίας 91, Λεμεσός και στις 4 και 5 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Άρτος, Λεωφ Αγ. Ομολογητών 64, Λευκωσία. Είσοδος 10 ευρώ.
Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99286908 και 99942966

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου

«Θέατρο και Έφηβοι» | Masterclass με την Σοφία Βγενοπούλου