«Παραμύθι ν’αρκινήσει» - Συνέχεια παραστάσεων

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 6.10.2021

Λόγω αυξημένης ζήτησης, η παράσταση «Παραμύθι ν΄αρκινήσει», σε σκηνοθεσία Βασιλικής Ανδρέου συνεχίζει το ταξίδι της με νέο κύκλο παραστάσεων.


Τρία λαϊκά παραδοσιακά κυπριακά παραμύθια ζωντανεύουν στη σκηνή, σε μια ευφάνταστη παράσταση με ηθοποιούς και κούκλες που υπόσχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Στην παράσταση παρουσιάζονται τα κυπριακά λαϊκά παραμύθια «Οι τρεις τεμπέληες», «Η Πεντάμορφη» και «Ο φοητσιάρης Παναής», ειδικά διασκευασμένα για την θεατρική σκηνή από τον Μάριο Στυλιανού. Μέσα από την σοφία των λαϊκών μας παραμυθιών, η παράσταση μεταφέρει σημαντικά μηνύματα και αξίες στα παιδιά και θυμίζει στους μεγάλους πράγματα που ίσως να έχουν ξεχάσει.

Η παράσταση είναι επιχορηγημένη από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.







Σκηνοθεσία / Κούκλες: Βασιλική Ανδρέου
Διασκευή: Μάριος Στυλιανού
Μουσική: Στέλιος Γερασίμου
Φωτισμός: Κυριάκος Σιαμπτάνης
Σκίτσα Αφίσας: Ιωάννης Χαραλάμπους
Σχεδιασμός Αφίσας: Νίκη Ανδρέου
Παίζουν: Μάριος Στυλιανού, Ειρήνη Σαλάτα, Θέμις Ππόλου, Σάββας Μενοίκου.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 99 902429

Παραστάσεις: Σάββατο 9/10 – 15:00 μ.μ., Κυριακή 10/10 – 11 π.μ. και 16:00 μ.μ. και από την Κυριακή 17/10 και κάθε Κυριακή στις 16:00 μ.μ., στο θέατρο Μασκαρίνι στα Λατσιά

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία