«Κατ΄εικόνα»: Παράταση παραστάσεων

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.2.2022

Με απαίτηση του κοινού, το «Κατ΄εικόνα» της Μαρίας Γεωργιάδου, με την Έλενα Χριστοφή στο ρόλο της Φαίδρας, επιστρέφει στη σκηνή για μόνο 2 παραστάσεις το Σάββατο 19/02/22 στις 20:00 και την Κυριακή 20/02/22 στις 19:00.


Θέατρο Χώρα - Κοραή 1, Πλατεία Αρχιεπισκοπής.

Κρατήσεις: 99 176673

Σκηνοθεσία: Μαρία Μανναρίδου - Καρσερά

Σκηνικά / Κοστούμια: Ηλέκτρα Κυθραιώτου - Ταλιώτη

Μουσική Επιμέλεια: Μαριάννα Γαλίδη

Φωτισμός: Αντρέας Καρσεράς

Παραγωγή: Θεατρική Ομάδα Σόλο για Τρεις

Χορηγός: Πολιτιστικές Υπηρεσίες ΥΠΠΑΝ

* Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας. Απαραίτητη η προσκόμιση Safe Pass.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία

Υφυπουργός Πολιτισμού: Η Κυβέρνηση στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία