The bodies we wore: διήμερη γιορτή για το pelma.Lia Haraki

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 5.12.2019

Η ομάδα pelma.Lia Haraki, που δημιούργησε η χορογράφος και περφόρμερ Λία Χαράκη το 2003 στη Λεμεσό και διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του σύγχρονου χορού στην Κύπρο, προσκαλεί κοινό, φίλους και συνεργάτες σε ένα διήμερο εκδηλώσεων, με θέμα τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.


Οι εκδηλώσεις, με γενικό τίτλο The bodies we wore, θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο Πόλης, στη Λευκωσία, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα παρουσιάζει εν μέρει την πορεία της ομάδας τα τελευταία 15 χρόνια και τη συστήνει στο κοινό της Λευκωσίας. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν προσκληθεί καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την ομάδα pelma.Lia Haraki όλα αυτά τα χρόνια, να παρουσιάσουν τη δική τους εμπειρία από την συνεργασία τους με την ομάδα σε οποιαδήποτε μορφή θέλουν.

Το διήμερο εκδηλώσεων αποτελείται από αναμνήσεις, έργα και αναφορές σε σημαντικές συνεργασίες.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

- Παρουσίαση/προβολή φωτογραφιών από τον Παύλο Βρυωνίδη με έργα της ομάδας

- Παρουσίαση βίντεο προβολής του Art Your Service που αποτέλεσε την έναρξη του φετινού Διεθνούς φεστιβάλ Κύπρια από τον Zakaria Larsson

- The Bodies we Wore: Παρουσίαση της πορείας της ομάδας από τη Λία Χαράκη

- Παρουσίαση βίντεο προβολής της δημιουργικής διαδικασίας του έργου ΜΑΖΙ

- Playroom δραστηριοτήτων

- Ευκαιρία για ενημέρωση και εγγραφή στην ομάδα ως υποστηρικτής

- Προβολές βίντεο βασισμένα σε προηγούμενα πρότζεκτ.

- Bodies Remember - Σύντομες ζωντανές παρουσιάσεις από στενούς συνεργάτες όπως οι Μάριος Ιωάννου, Ελεάνα Αλεξάνδρου, Αριάνα Μαρκουλίδου, Πέτρος Κονναρή, Γεωργία Ανδρέου, Εύα Κοραή, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Αλέξης Βασιλείου, PASHIAS, Χρίστος Χατζηχρίστου, Έλενα Καλλινίκου, Μαρίνα Μακρή και Γιάννης Χριστοφίδης.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Σάββατο 7/12:

17:00 Καλωσόρισμα και playroom
18:30-19:00 Art Your Service Video
19:00-19:15 Έκθεση φωτογραφίας
19:15-20:00 Διάλειμμα
20:00-20:45 The Bodies we Wore - Λία Χαράκη
21:00-22:00 Bodies Remember Μέρος 1ο (Μάριος Ιωάννου, Ελεάνα Αλεξάνδρου, Εύα Κοραή, Alexander Michael, Αλέξης Βασιλείου, Χρήστος Χατζηχρήστου, Έλενα Καλλινίκου & Μαρίνα Μακρή)
22:00 Πάρτι

Κυριακή 8/12:

17:00 Βίντεο προβολές και playroom
18:30-20:00 ΜΑΖΙ βίντεο
20:00-20:30 Διάλειμμα
20:30-21:30 Bodies Remember Μέρος 2ο ( Γεωργία Ανδρέου, PASHIAS, Αριανα ΜαρκουλIδου, Πέτρος Κονναρης, Γιάννης Χριστοφιδης)
21:30 P-ending game!

+ 7 και 8 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Πόλης ΟΠΑΠ [έναντι του Δημοτικού Κέντρου Τεχνών Λευκωσίας - NiMAC]. Eλεύθερη είσοδος. Οι θεατές μπορούν να εισέλθουν σε όλες ή σε οποιαδήποτε από τις εκδηλώσεις επιθυμούν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024

Με «Africa star» ρίχνει αυλαία το «Cyprus Film Festival» 2024