Artists in Process 2021

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 31.8.2021

Μια παρουσίαση έργων υπό εξέλιξη από επτά σύγχρονους καλλιτέχνες / χορογράφους / περφόρμερς με έδρα την Κύπρο: Kestrel Leah, Ανθή Κέττηρου, Αλεξία Νικολάου, Άννη Χούρη, Γεωργία Κωνσταντίνου Κλαρκ, Μαρίτα Αναστάση, Ζωή Γιωργαλλή.


Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αρχική ιδέα του έργου, το οποίο στην πορεία θα εξελιχθεί. Τα έργα θα προκύψουν από μια περίοδο 10 ημερών εντατικής πρακτικής έρευνας στο στούντιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι καλλιτέχνες θα έχουν τον χρόνο και τον χώρο να εμβαθύνουν και να επεκτείνουν τις ιδέες τους μέσω της καθοδήγησης από την φιλοξενούμενη μας μέντορα, χορεύτρια-καλλιτέχνη Mary Nunan. Αυτή η παρουσίαση θα προσφέρει μια ξεχωριστή ευκαιρία γνωριμίας με το εύρος, τη μοναδικότητα και την ποικιλία της προσέγγισης του κάθε συμμετέχοντα, στη δημιουργία και την εκτέλεση της προσωπικής δουλειάς του καθενός. Η παρουσίαση επίσης περιλαμβάνει ένα σύντομο κομμάτι αυτοσχεδιαστικού συνόλου υπό την καθοδήγηση της Mary Nunan.

Διοργανωτής: Dancehouse Lefkosia

Χορηγοί: Πολιτιστικές Υπηρεσίες- Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρεσβεία Ιρλανδίας.

Υποστηρικτές: Dance Gate Lefkosia-Cyprus, EDN (European Dancehouse Network)

Κράτηση θέσεων απαραίτητη: dancehouselefkosia@gmail.com / 22 780960 / Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Κυριακή, 5 Σεπτέμβρη 2021, 19:00, Dancehouse Lefkosia.

Είσοδος Ελεύθερη

* Απαραίτητη η προσκόμιση SafePass

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ