«Ρόζμαρι» στο Cine Studio

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 26.2.2019

Ο Όμιλος Φίλων Κινηματογράφου παρουσιάζει την προβολή της ταινίας «Ρόζμαρι» του Άδωνη Φλωρίδη, την Παρασκευή 1η Μαρτίου στο Cine Studio, στις 21:00.


Ο συγγραφέας μιας τηλεοπτικής σαπουνόπερας έχοντας ξεμείνει από ιδέες αρχίζει να παρακολουθεί τους «δυσλειτουργικούς» γείτονες του για να εμπνευστεί. Όμως, αντί αυτού, θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα γύρω του.

Δείτε το τρέιλερ:



Πρωταγωνιστούν:
Νιόβη Χαραλάμπους
Γιάννης Κόκκινος
Ανδρούλλα Ηρακλέους
Ανδρέας Βασιλείου

Σκηνοθεσία: Άδωνις Φλωρίδης
Σενάριο: Άδωνις Φλωρίδης
Διάρκεια: 112'
Είδος ταινίας: Δράμα, Κωμωδία
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπότιτλοι: Γαλικοί
Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είσοδος Ελεύθερη

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Βραβείο Κοινού LUX 2024 | H βραδιά που κέρδισε το «The Teachers’ Lounge»

Βραβείο Κοινού LUX 2024 | H βραδιά που κέρδισε το «The Teachers’ Lounge»

Βραβείο Κοινού LUX 2024 | H βραδιά που κέρδισε το «The Teachers’ Lounge»