Vanity

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 30.1.2017

Στοιχεία ανόμοια στη συγχρονικότητά τους συναντώνται στην έκθεση με τίτλο Vanity, η οποία εγκαινιάζεται στις 5 Φεβρουαρίου στον εκθεσιακό χώρο "Γκαράζ", στη Λευκωσία. Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνες Μαρία Λιανού, Μυρτώ Μακρίδου, Νεοτερισμοί Τουμάζου, Παναγιώτης Μιχαήλ, Πανίκος Τεμπριώτης και Στέλιος Καλλινίκου, οι οποίοι "διαμέσου των καλλιτεχνικών πρακτικών τους ερευνούν και δουλεύουν όντας εμπλεγμένοι μέσα σε πολιτισμικά εμπορευματοποιημένα κενά που αντανακλούν τις θεματικές του σχεδιασμού του εαυτού, τα επακόλουθα της διαδικτυακής παρουσίας και τη συγκινησιακή ροή που δημιουργεί η έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης".


Την έκθεση επιμελούνται ο Ευαγόρας Βανέζης και η Ευαγορία Δαπόλα.


+ Εγκαίνια στις 5 Φεβρουαρίου από τις 18:00 μέχρι τις 22:00 στον εκθεσιακό χώρο Γκαράζ (Αμμοχώστου 16, Λευκωσία). Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 15:00-19:00, Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-14:00 και με ραντεβού.


ΛΕΖΑΝΤΑ: Έργο του Πανίκου Τεμπριώτη στο πλαίσιο της έκθεσης Vanity.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Σιωπηλές κλήσεις

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;

Για τι μιλάμε όταν μιλάμε για τη γλώσσα;